NOUTO- JA PALAUTUSPISTE HELSINKI VANTAAN LENTOASEMA ALEPA MYYMÄLÄ - AVOINNA JOKA PÄIVÄ 24H

Info


YLEISTÄ

Miksi vuokrata meiltä?

Vuokraamme korkealaatuisia lasten matkatarvikkeita siellä missä niitä tarvitaan: nouto- ja palautuspisteemme Helsinki-Vantaan lentoasemalla tekee matkavaunujen vuokraamisen matkallenne helpoksi.

Mitä vuokraamme?

Vuokraamme kaikkea mitä tarvitset tehdäksesi matkustamisesta lapsesi kanssa vaivatonta; matkavaunuja, matkarattaita, sääsuojia ja turvaistuimia.

Mistä saan vuokraamani tuotteet?

Vuokrattavien tuotteiden nouto ja palautus tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Alepa myymälästä, joka sijaitsee terminaali 2:ssa ennen turvatarkastusta. Kartan palvelupisteelle löydät yläkategoriasta "Noutopiste".

Koska olemme avoinna?

Olemme avoinna joka päivä 24H!

TUOTTEET JA NIIDEN KÄYTTÖ

Miten käytän vuokraamiani tuotteita?

Kaikki tuotemanuaalit ja käyttöohjeet löytyvät vuokrattavista tuotteista. Lisäksi internet-sivuiltamme löytyy osalle vuokrattavista tuotteista tuotevideot.

Mitä jos vuokraamani tuote katoaa tai vahingoittuu vuokrausajallani?

Ilmoita mahdollisesta katoamisesta tai tuotteen vahingoittumisesta asiakaspalveluumme contact@vaununi.fi. Jos haluat lisätietoa tuotteiden vahingoittumisesta ja katoamisesta, lue alakategoriamme "Vuokrausehdot".

Pitääkö minun puhdistaa vuokraamani tuotteet?

Pyydämme, että palauttaisitte tuotteet samassa kunnossa kuin noudettaessa. 

Likaisista vuokratuotteista perimme 50€ siivousmaksun. 

MUUTOKSET, PERUUTUKSET JA RAHOJEN PALAUTUKSET

Minun matkani peruuntui. Saanko ennakkomaksuni takaisin?

Jos peruutatte vuokrauksenne kaksi vuorokautta ennen vuokrauspäiväänne, saatte ennakkomaksusta 100% takaisin. Jos vuokraus perutaan alle kaksi vuorokautta ennen vuokrauspäivää, ennakkomaksua ei palauteta takaisin. Jos ette tee peruutusta ollenkaan, mutta ette vuokraa tuotteita, maksua ei palauteta. Peruutuksiin ja muutoksiin liittyen olkaa meihin yhteydessä suoraan sähköpostitse contact@vaununi.fi.

VARAUKSET, MAKSAMINEN & NOUTO

Miten maksan vuokraukset?

Meillä käy yleisimmät luottokortit (Visa & Mastercard), Apple Pay, Klarna Pay Now ja Paypal-maksusovellus. Kaikki varaukset maksetaan ennakkoon verkkosivuillamme. Noutopisteellämme Alepan palvelupisteellä ei voi maksaa tuotteiden vuokrauksia.

Mistä voin noutaa varaukseni? 

Nouto- ja palautuspisteemme sijatsee Helsinki Vantaa lentoaseman Alepa toimipisteessä. Alepa palvelee 24/7 joten varauksen voi noutaa ja palauttaa oman aikataulun mukaan. Erillistä ilmoitusta ei tarvitse tehdä. 

Pitääkö vuokrattu turvaistuin pakata jotenkin?

Turvaistuin on valmiiksi pakattu ruumasäsittelyä kestävään kuljetusreppuun, jota on helppo selkärepun tapaan kuljettaa selässä. Asiakkaan ei erikseen tarvitse huolehtia turvaistuimen pakkaamista. 

VUOKRATTAVIEN TUOTTEIDEN VIEMINEN MATKUSTAMOON

Voinko viedä vuokraamani matkavaunut matkustamoon kanssani?

Kyllä! Babyzen YOYO+ (0+ & 6+) pidetään yleisesti kokonsa puolesta käsimatkatavaroina, joten voit ottaa vaunut mukaan matkustamoon. Huomioi, että lentoyhtiöt voivat muuttaa käytäntöjään. Lentoyhtiöiltä kannattaa aina varmistaa etukäteen, saako matkavaunut ottaa matkustamoon. Jos matkustamon käsimatkatavarahylly on täynnä tai lentoyhtiönne ei jostain syystä hyväksy Babyzen YOYO-matkavaunuja käsimatkatavaroina, vaunut kulkevat hyvin myös ruumassa ja odottavat teitä matkakohteessanne.