NOUTO- JA PALAUTUSPISTE HELSINKI VANTAAN LENTOASEMA ALEPA MYYMÄLÄ - AVOINNA JOKA PÄIVÄ 24H

Tietoa meistä


Vaununi.fi tarina

Idea palveluumme lähti liikkeelle yhden matkan jälkeen kun olimme varanneet etukäteen puolivuotiaalle tyttärellemme turvakaukalon. Kun pääsimme kohteeseen meitä odotti taaperoiden kasvot menosuuntaan asennettava turvaistuin ilman  vaihtoehtoja, joten jouduimme ensimmäiseksi etsimään ison tavaratalon ja ostamaan sopivan turvakaukalon matkan ajaksi. Päätimme, että jatkossa tuomme matkalle istuimen jonka tiedämme sopivan tyttärellemme.

Kun tyttäremme kasvoi, myös vaatimukset matkustamisen vaivattomuudelle kasvoivat. Mitä pidemmät matkat tai odotusajat lentokentällä, sitä ikävämpiä ne olivat hänelle. Lentokoneen matkustamoon menevät matkarattaat ja Stokke BedBox tekivät matkustamisesta itsessään tyttärellemme hauskempaa.

Pian huomasimme, että hankittavien matkatarvikkeiden määrä kasvoi ja aloimme miettimään, että olisi kestävämpää ja halvempaa vuokrata matkatarvikkeet kuin ostaa kaikkea itse. Plussaa vuokraukselle olisi, että matkatarvikkeiden nouto ja palautus olisi mahdollisimman vaivatonta. Emme vastaavanlaista palvelua löytäneet itsellemme, joten päätimme sellaisen luoda muille matkustaville lapsiperheille. Toivomme, että palvelumme pystyy olemaan apunanne tekemällä perheenne matkustamisesta missiomme mukaisesti turvallista ja vaivatonta!

Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat antaa palautetta palvelustamme tai verkkosivujemme toiminnasta, otathan yhteyttä meihin osoitteeseen contact@vaununi.fi

Vaununi.fi