NOUTO- JA PALAUTUSPISTE HELSINKI VANTAAN LENTOASEMA ALEPA MYYMÄLÄ - AVOINNA JOKA PÄIVÄ 24H

Vuokrausehdot


Vaununi.fi-ennakkomaksuvahvistukseen sovelletaan seuraavia ehtoja ("Ehdot"). Jos et hyväksy näitä ehtoja, voit peruuttaa varauksesi alla olevan kohdan 3 mukaisesti.

1. Tarjouksia ei sovelleta tilauksiin, jotka on tehty ennen tarjouskampanjaa, eikä niitä voi yhdistää mihinkään muuhun tarjoukseen. Vaununi.fi-ennakkomaksua ei voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Vain kortinhaltija voi hyötyä ennakkohinnoista.

2. Hinnat eivät sisällä kaikkia mahdollisesti sovellettavia maksuja, joita ei nimenomaisesti mainita Vaununi.fi-ennakkomaksuvahvistuksessa. Kyseessä voi olla mahdollisia lisämaksuja, joista asiakas voi olla vastuussa, jos tuotteita ei esimerkiksi palauteta / palautetaan vahingoittuneena.

3. Voit peruuttaa varauksesi lähettämällä meille viestin verkkosivuillamme "Ota Yhteyttä"-välilehdellä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse (contact@vaununi.fi). Vaununi.fi-varaussivuston kautta tehdyt peruutukset tulevat voimaan, kun ne saapuvat Vaununi.fi-varausjärjestelmään.

Voit perua varauksen maksutta kaksi vuorokautta (48 tuntia) ennen vuokrauspäivää.

Varaukset, jotka peruutetaan noutopäivänä tai vähemmän kuin kaksi vuorokautta (48 tuntia) ennen vuokrauspäivää, vuokranmaksua ei hyvitetä. Jos et ole peruuttanut varaustasi ja et saavu Vaununi.fi-vuokrauspaikkaan hakemaan vuokrattavia tuotteita, vuokramaksua ei hyvitetä.

Jos tuotetta ei palauteta vuokrausajan päättymispäivän aikana, vuokraajalla on oikeus periä tuotteen vuokra täysimääräisesti kunnes tuote on palautettu. 

4. Käyttämättä jääneille päiville ei makseta palautuksia vuokrista.

5. Kaikkiin vuokriin sovelletaan vuokra-ajankohtana voimassa olevia Vaununi-vuokrasopimuksen vakioehtoja. Katso lisätietoja käyttöehdoista.

6. Vuokrapäivät perustuvat 24 tunnin jaksoihin, jotka alkavat vuorokauden vaihtuessa. Lisäpäivämaksuja peritään, jos Vaununi.fi-tuotteita pidetään määriteltyä pidempään (lisäpäivät alkavat 30 minuutin lisäajan jälkeen ja laskutetaan käytettävissä olevan päivähinnan mukaan).

7. Kaikki asiakastiedot toimitetaan vapaaehtoisesti lastentarvikkeiden vuokrauspalvelun tarjoamiseksi. Asiakastiedot tallennetaan tietokantaan, johon kaikki asiakkaat voivat milloin tahansa tutustua tarkistaakseen ja oikaistakseen henkilökohtaisia tietojaan pyynnöstä. Lisätietoa saat verkkosivuiltamme välilehdeltä "Tietosuoja".

8. Nämä ennakkomaksuehdot on annettu Suomen lainsäädännön nojalla. Vaununi.fi- verkkosivua ylläpidetään Suomen alueella. Suomen lakia sovelletaan.

9. Asiakas on vastuussa vuokratuista tuotteista vuokra-aikana. Jos vuokrattava tuote katoaa tai oleellisesti hajoaa, on asiakas velvollinen korvaamaan uuden tuotteen vuokranantajalle.

10. Vuokrattuja tuotteita ei saa luovuttaa tai vuokrata kolmansille osapuolille.

11. Vaununi.fi: llä ei ole tuotevastuuta valmistusvirheistä, suunnitteluvirheistä tai siitä, että tuotteessa ei ole asianmukaisia valmistajan varoitusetikettejä. Asiakkaan vastuulla on hankkia riittävästi tietoa tuotteesta ennen sen käyttöä. Vaununi.fi ei ole vastuussa niissä harvinaisissa tapauksissa, joissa tuotetta käytetään oikein ja valmistajan aikomuksen mukaisesti, mutta tuotteessa on vaurioita.

Vaununi.fi ei ole vastuussa mistään välittömästä tai epäsuorasta asiakkaalle tai muille kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista. Asiakas hyväksyy yllä mainitut vuokrausehdot tekemällä varauksen verkkosivuilla www.vaununi.fi.